Vraagt u een offerte aan, dan proberen wij deze binnen 24 uur te beantwoorden.

Levertijd

In onze webshop vindt u 2 type producten. Het een kan direct verzonden worden, het ander dient ingepland te worden. Welke producten ingepland dienen te worden zijn met name de grote tanks en putten. We kunnen tanks en putten bijna altijd binnen 10 werkdagen leveren. Hiervoor maken we gelijk een afspraak met u om deze levering in te plannen. Naast groot transport is het in veel gevallen van belang dat u de tijd heeft om de voorbereidingen te treffen. U kunt ook een gewenste leverdatum vermelden bij de notities.

Bij elk product geven wij zo goed mogelijk weer wat de verwachte levertijd is. Is er geen voorraad weergegeven? Geen nood, veel producten worden direct vanuit de fabriek naar u verzonden. Wel zo duurzaam.
Mocht u toch twijfelen, neem gerust contact met ons op.

Leverkosten

Op onze site bieden wij producten aan met gratis verzending naar Nederland en België vanaf €150,00. Dat is op bijna alles. Wilt u voor minder dan € 150,- bestellen, dan zijn de verzendkosten hiervoor in de meeste gevallen € 6,95 (Tijdelijk: 6,95 € 4,95).

Alleen voor de Waddeneilanden moeten we hier helaas een uitzondering op maken. Dit komt doordat de tanks vaak getransporteerd worden met speciaal transport die de bootoversteek moeten maken. Het beste kunt u een offerte aanvragen indien u op een van de Waddeneilanden woont. Wellicht kunnen we namelijk kijken of er voor het betreffende product een andere leverwijze mogelijk is.

VerzendkostenKlein pakket < 150,-Groot pakket < 150,-Bestellingen van meer dan 150,-
Nederland6,95 4,9522,99Gratis
NL Wadden6,95 4,95Op aanvraagOp aanvraag
België6,95 4,9522,99Gratis
Duitsland9,95120,-120,-
Luxemburg9,95120,-120,-
Overige landenOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Een indicatie van de verzendkosten.

Heeft u een andere vraag, laat het ons weten.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

1
Kunnen we helpen?
Hoi, Ik ben Pim.
Kan ik je ergens mee helpen?