Wij bieden alle producten voor het hemelwater afkoppelen en hergebruiken in huis en tuin.
Of koppel uw hemelwaterafvoer af met onze infiltratiekratten. Als u uw regenwater afkoppelt, kunt u natuurlijk ook het regenwater opvangen en hergebruiken. Montage is eenvoudig door onze complete systemen.

Plaats een ondergrondse kunststof tank of een betonnen put. De automatische meegeleverde pomp met filter zorgt er voor dat u het hemelwater kunt gebruiken in huis. Mocht de tank leeg raken, schakelt hij automatisch over op leidingwater. En als de put vol zit, kunt u met de combinatie van de infiltratiezone of infiltratiekratten ervoor zorgen dat het overtollige water wordt opgenomen in de bodem.

Dus er gaat geen water meer naar het riool van de gemeente. En dat is goed voor het milieu en bespaart kosten.

In veel gemeenten is er subsidie beschikbaar. Dit maar de investering nog interessanter. Staat u gemeente in de lijst? Kijk dan snel op de site van uw gemeente of laat ons het doen. Staat uw gemeente er niet tussen? Het is toch raadzaam te checken bij de gemeente of er subsidies beschikbaar zijn.

Heeft u een aangepast systeem nodig, of wilt u advies? Of wellicht heeft u meerdere producten nodig en aansluitmateriaal… Vraag een offerte op.

Ook als u wilt weten hoe groot de watertank moet zijn. Natuurlijk berekenen wij dit ook graag voor u. Of gebruik de online rekenmodule van GEP, een van onze leveranciers om makkelijk het ideale formaat uit te rekenen.

Wij helpen graag met uw hemelwater afkoppelen en hergebruiken.

Zwembaden

Small Pools

Naast de levering van regenwater recuperatie systemen leveren wij ook zwembaden. Als u gaat graven voor een regenwatertank is het een ideaal moment om dit wellicht te combineren met het uitkomen van een droom. Een eigen inbouw zwembad. Dit kan met een chloor, zout of ozon filter, maar ook met een natuurlijk filter. En wat is dat mooier om dit zwembad te kunnen vullen met regenwater. Duurzaam, goedkoop en zacht voor de huid. Voor meer informatie of inspiratie, check www.smallpools.nl.