We blijven zoeken naar de beste producten om zoveel mogelijk te kunnen bijdrage aan een duurzame wereld! En dat lukt… De nieuwe stap; Regenwater filteren tot drinkwater!

We kunnen tegenwoordig regenwater namelijk zo goed filteren dat het veilig is om te drinken.
En dat brengt veel voordelen met zich mee.

Het door de WHO gecertificeerde filter zorgt voor veilig drinkwater. En dat is steeds minder vanzelfsprekend in deze wereld. Door een regenwater opvang en hergebruik systeem te installeren samen met dit filter kun je tot 100% besparen op leidingwater. Maar er zijn meer voordelen. Denk aan off-grid toepassingen… Mensen die niet afhankelijk willen zijn of gebouwen die gewoonweg niet (makkelijk) aangesloten kunnen worden op het leidingnet hebben ineens mogelijkheden.

De installatie

Door dit innovatieve filter wordt de installatie makkelijker. In plaats van het leggen van aparte leidingen voor het brengen van regenwater naar bijvoorbeeld de WC’s en wasmachine sluit je nu gewoon het hele huis erop aan.

Maar er is meer…

Door de aanschaf van dit systeem draag je bij aan de technische ontwikkeling en het uitrollen ervan. Dit decentrale filtersysteem geeft heel veel kansen. Want als wij regenwater kunnen filteren tot drinkwater kan dit overal ter wereld. Want het zou toch mooi zijn als iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater…

Ontdek hier meer over dit unieke filter systeem

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Kunnen we helpen?
Hoi, Ik ben Pim.
Kan ik je ergens mee helpen?