We zijn ons er steeds meer van bewust. Gelukkig maar!
Zuinig omgaan met water. Niet gelijk afvoeren, maar gebruiken en laten infiltreren in de bodem.

Je bespaart op leidingwater en de waterzuiveringsinstallatie bespaart evengoed.
Maar er is natuurlijk veel meer. De bodems worden steeds droger door alle verharding en het afvoeren van regenwater naar zee. En trouwens, regenwater is veel beter voor je planten. Dit komt omdat er minder kalk in zit en goede mineralen.

Wij bieden op onze site mooie regenwatersystemen aan. Ondergrondse tanks voor gebruik van regenwater in de tuin en zelf in huis. Want waarom spoel jij de wc nog door met leidingwater?

Maar je kunt ook kleiner beginnen of een extra product voor de opvang van regenwater bij die ene afvoer die nog niet afgekoppeld is. Plaats een regenton. Wij hebben in ons assortiment de regenton van Raintap opgenomen. Het mooie aan deze ton is dat je al het water kunt benutten wat erin zit. Normaal gesproken kun je met de onderste kwart niets… Daarnaast is de ton voorzien van een spoelbak. Deze voorziet je in tal van mogelijkheden.
Even de grond afspoelen van handen, gereedschap of groente. Of dat kleine plantje op tafel even water geven…

Een ideale regenton dus. Geleverd met een duidelijke instructie om hem te plaatsen. Aan jou de keus om hem te voorzien van een extra tapkraantje met leidingwater, zodat je hem bijvoorbeeld als compacte buitenkeuken kunt inzetten.

De regenton van Raintap is leverbaar in 3 kleuren. Traditioneel groen of grijs of misschien past een trendy oranje ton beter in jullie tuin?

De regenton is gemaakt van gerecycled kunststof. Ook wel een fijne gedachte natuurlijk.

Bestel hem gemakkelijk op onze site!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Kunnen we helpen?
Hoi, Ik ben Pim.
Kan ik je ergens mee helpen?