We blijven zoeken naar mooie oplossingen voor regenwateropvang.
Want duurzaamheid is belangrijk, maar het oog doet ook wat.
En dan het liefst met gebruikersgemak… Daarom introduceren we graag een nieuw product in ons assortiment; de Rainblock regenwater modules!

We hadden uiteraard de ondergrondse tanks en putten al. Dat is natuurlijk de meest duurzame manier van regenwater gebruik, zelfs voor het toilet en wasmachine kun je het regenwater gebruiken. Maar je kunt ook kleiner beginnen, daarom dit nieuwe innovatieve product. Tenslotte geldt…. ‘Elke druppel telt’!

Eerder dit jaar hebben we de Raintap geïntroduceerd. Dit is een regenton van maar liefst 250 liter en is voorzien van een voetpomp en spoelkraan.

Daarnaast passen ook de modules van Rainblock perfect in ons assortiment vinden we zelf. Zonder veel ruimte op te offeren kun je namelijk met de modules van Rainblock een strakke, moderne schutting creëren. Of je plaatst ze tegen een gevel van het huis.

Elke module is 90x90cm en slechts 25cm diep. Door de modules te stapelen realiseer je een zwarte muur. Combineer deze modules met de warmte van bijvoorbeeld dikke houten palen en je hebt een fraaie combinatie.

Om de prijs scherp weg te zetten en naar ons idee een interessante hoeveelheid water te kunnen opvangen en het er ook nog eens leuk uit te laten zien, hanteren we een speciale prijs vanaf 4 stuks.

Bestel er wel een vulautomaat bij, anders kun je de modules niet aansluiten op de hemel water afvoer.

Referenties

Wij zijn benieuwd hoe jullie schutting is geworden. Wij zouden het dan ook leuk vinden een foto te ontvangen met een referentie. Dan verdien je een eervolle plaats op onze website en zorg je er mede voor dat nog meer mensen kiezen voor duurzaamheid.

Nog enkele tips voor nog meer creactiviteit?

  • Plaats aan de zijkant een peilbuis. Met een paar koppelingen en een stuk doorzichtig pvc buis kun je een peilbuis maken. Zo kun je altijd zien hoeveel water er nog in je waterschutting zit. Wordt er weer regen verwacht, dan kun je hier dus mee spelen. Is deze peilbuis geplaatst in de zon… dan komt er wel alg in de buis te zitten. Ondanks dat dit schoon te maken is, kun je dit verminderen door een andere donkere pvc buis in de lengte door te zagen en over de transparante buis te plaatsen.
  • Een ander idee is het combineren met meerdere systemen. Simpelweg kun je een overloop creëren en dit in de tuin laten lopen. Heb je dit water liever niet in de tuin? Plaats dan een infiltratiekrat. Uiteraard zijn deze infiltratiekratten ook bij ons te verkrijgen.
  • Meer ideeën? Deel ze onder dit bericht!

Bestel hier de Rainblock regenwater modules

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
Kunnen we helpen?
Hoi, Ik ben Pim.
Kan ik je ergens mee helpen?